‘Lelkek Szárnyán’ ebook

(6 vásárlói értékelés)

4

 • Fájl formátum: epub, mobi
 • Támogatott készülékek: Android, iOS, Windows, Kindle
 • Tartalom: 30 elbeszélés, karcolat, novella
 • A könyv írásának éve: 2013
 • Az ebook hossza: 149 oldal (A5)
 • ISBN: 978-963-12-5499-0
 • Fizetési mód: PayPal
 • A fizetést követően azonnal megkapod emailben a letöltési linket. A fájlokat 2 napon belül van lehetőséged letölteni. A fájlok megosztása nem engedélyezett!
Cikkszám: ISBN: 978-963-12-5499-0 Kategória:

Leírás

Egy könyv a lélek rejtett zugairól, az emberről, az életről, a pillanatról. És mindenekelőtt lelkünk szabad szárnyalásáról.

 


A könyv mottója

„Van egy mese a madárról, aki szeretett repülni. Egy nap, amikor épp a magasban szárnyalt, eleredt az eső, és a tolla annyira átázott, hogy amikor le akart szállni, eltört a szárnya. Idővel a madár jobban lett. Repülni akart. De hiába próbálkozott, valamilyen ismeretlen erő lent tartotta a földön. Nap nap után próbálkozott, de a félelem nap nap után nem eresztette őt. Aztán egy nap jött egy erős szél; felemelte, és vitte a magasba! Nekilendült, és rájött, hogy tud repülni!”
(Részlet az „Árnyak toszkán verőfényben” című filmből)

 


Tartalom

I. fejezet: Zivatar után
II. fejezet: A Vágy
III. fejezet: Ismeretlen Erő
IV. fejezet: A Szél
V. fejezet: Újra a Magasban

A teljes tartalomjegyzék -›

 


Ajánlás

„Ajánlom a könyvet azoknak, akik »Lelkek szárnyán« tennének egy csodás kirándulást: tengerpartokon, koncertteremben, vagy akár egy másik bolygón, miközben az út mindvégig befelé, a szívünk legmélyére vezet. Valóság? Igen, és nem is. Képzelet? Igen, és nem is. Hol vagyunk? Kint a világban vagy idebent, emberi lényegünkben? Mindenütt. Ahol a Lélek és annak Teremtője lakik.”
(Medgyessy Éva)

További ajánlások -›

 


Az író gondolatai a könyvhöz

Olvasd el -›

 


 

 

‘Lelkek Szárnyán’ ebook termékről 6 értékelés

 1. G. P.

  Ez az írás rendkívül mély értelmű gazdagsággal tölti ki azt a hiányzó láncszemekből tátongó szakadékot, ami az embert sokszor tudat alatti kutatásra ösztönzi, nagyrész eredménytelenül. Borzongató, egyébként kellemes, hűsítő kenőcsként megnyugtató gondolatok, a felismerés, sok-sok területről, ami mégis egy pontra fókuszál: RÁD…, amit még nem tudsz! Nem lehet betelni vele!

 2. P. V.

  Már az első rész nagyon ütös volt, a ‘Légszomj’… Aztán az ‘Együtt, egyedül’ részt is nagyon ütősnek találtam, az – bár rövid, de annál tömörebb és lényegretörőbb – nagyon megfogott.

 3. V. M.

  Most olvastam a “Lelkek szárnyalása” című csodát. Ez egy csoda. Így megfogalmazni gondolatokat, érzéseket… Még emésztenem kell, hogy tudjak valamit mondani, de úgy érzem, hogy megtaláltál egy közlési csatornát, amivel sokaknak és sokat tudsz adni. Köszönöm!

 4. J. F.

  Nem is tudom hogyan, de a lelkem legbelsejét találtad el. Eddig mindegyik karcolat egy gyöngyszem volt, ami elrepített egy világba amiben megértettem mindent vagy mely vagy szembe állított magammal vagy éppen azt boncolgatta amin rengeteget gondolkodom… Azt hiszem sokszor kezembe veszem ezt a drága kincset!
  Hálás vagyok hogy ennyire őszintén és merészen írsz! Alig várom hogy még többet olvashassak Tőled!

 5. F. R.

  Kiváló novellagyűjtemény, mely bármely életszakaszodban képes építő módon elgondolkodtatni, jobb mint bármilyen “önismereti divatos iromány”. Felébreszti az emlékeidet, hozzád ad!

 6. Bi.O

  Szenzációsan megfog és leír pillanatokat, különböző szituációkat az életből, a bensőnkből! Szárnyalóan felemelő olvasmányok!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük