Egy kreatív sziget – alkotásról, bútorfestésről, macskákról, sütikről, tengerről, lélekről… Nézz be reggeli kávézáskor, vagy délutáni teázáskor, bármikor, ha egy kis kreatív feltöltődésre vágysz. Kövesd a facebookon vagy iratkozz fel hírlevelünkre, sosem lehet tudni, mi lesz a következő téma!
A kreativitás hullámhosszán.

 

Témakörök

Bútorfestés

Több mint három éve, hogy beleszerettem a bútorfestésbe. És még mindig tart. Sok bútort festettem azóta, és sokat tanultam tapasztalt festőktől, és ezeket osztom meg veletek itt – stílusokat, technikákat, trükköket, sztorikat.

Kézműves alkotás

Akrilfestés, kavicsképek, kaktuszékszerek, textilvirágok…

Receptjeim

Görög ravani, marokkói lencse, francia palacsinta – a multipotenciális személyiség úgy látszik, csak multinacionálisan tud főzni…

Macska-világ

Jelenleg 3 macska boldogít minket (vagy fordítva), és az elmúlt években jónéhány árva kölyköt is felneveltünk és örökbe adtunk. Sokmindent tanultunk és megértettünk ezek alatt az évek alatt, a macskák különleges tulajdonságairól, szokásairól, és arról, hogyan teremthetünk valódi harmóniát a velük való kapcsolatunkban.

Lelkünk titkai

Egy kis pszichológia…

A tenger mellett

Napsütötte és szélfútta hétköznapok egy apró szigeten, a Földközi-tenger kellős közepén… Mediterrán történetek Máltáról.

Pillanatképek

Gondolatok és jegyzetek az élet apró örömeiről, vagy a világ nagy kérdéseiről.

Könyv: “Lelkek szárnyán”

Egy könyv a lélek rejtett zugairól, az emberről, az életről, a pillanatról. És mindenekelőtt lelkünk szabad szárnyalásáról.

Rólam

Az úgy kezdődött, hogy megszülettem… Először kötéltáncos akartam lenni, később űrhajós. Aztán kiderült, hogy szeretek rajzolni. Aztán később szerettem írni. Később rájöttem, hogy inkább alkotni szeretek, mindenféle kézműves dolgot, ékszereket, ruhákat. Aztán inkább szakácskodni szerettem. Aztán búvárkodni. Voltam fordító, és ingatlanügynök, menyasszonyi ruhakészítő és író. És így tovább… Aztán kicsit összezavarodtam és bűntudatom lett: Mi lesz így belőlem? Nem kellene választanom EGY valamit a sok közül, és annak szentelni az életemet? És akkor hallottam egy felemelő és felszabadító TED előadást a multipotenciális személyiségről, azokról, akik nem tudnak nyugodni, leragadni egyetlen szakmánál, mert milyest kiteljesedtek egy területen, egy újabbat szeretnének kipróbálni, megtanulni. És akkor felmentettem magam, és elfogadtam, hogy én ilyen vagyok. Nem kell választanom.  Csupán tevékenynek, kreatívnak maradnom, mindegy, épp milyen témában vagy területen.

És így született meg ez a blog: összefogja azokat a témákat, amiket pillanatnyilag szeretek. És egy kicsit talán összefog engem is.  És összeköt velük. És összeköt veletek.

Bartolich Adrienn